Kamis, 15 November 2012

dette landets kulturelle arv. Ved å delta i a

Dette er ikke bare om planeten din, eller om ditt land, din tilstand, din by, fellesskapet ditt eller din gate; Det handler om din historie og hva du skal gjøre med det. Beskyttelse av våre nasjoner historie er noe som styrker oss i alle ledd, ekiosku.com aman grand og lokale. Bevaring bevegelsen tillater oss å generere jobber, bygge gradvis bærekraftige byer, inspirere langsiktig støtte og hjelp for lokalbefolkningen, men enda viktigere det tillater for å fremme en dypere forståelse for betydningen av historiske steder som representerer våre nasjoner kultur, arv og evolusjon, slik at de vil fortsette å eksistere og vokse for fremtidige generasjoner.

men...

Hva skjer når gjeldende preservationists og deres innsats trenger å ikke bare passere langs vår historie gjennom konkrete bygningene de lagret men også gjennom neste generasjon preservationists? Store problemer overfor preservationist lokalsamfunn er å nå ut til nye målgrupper og å kunne utvide offentlig bevissthet om fordelene ved bevaring. Derfor er det avgjørende vi ta de nødvendige skritt og opprette proaktive planer om hva fremtiden for historic preservation vil se ut i årene framover. Hvordan de neste generasjonene historiske preservationists er dyrket gjennom utdanning, riktig informasjon og hvordan å ta vil handling ha en betydelig innflytelse på verdener preservationist innsats.

I dagens ungdom er det stadig mer tydelig at det er urovekkende hull generelt, nasjonale, og historiske lokalkunnskap og at det er en manglende evne til å forstå relevansen av historie som det gjelder for livet i dag.

Så hva gjør vi, kan vi utdanne våre unge slik at de kan beskytte sin historie? Kan vi gjøre det mens du holder dem interessert? ja. ja.

Vi utnytte vår innsats i programmer som gir konstant muligheter for våre ungdom å lære om denne nasjoner landområder og dette landets kulturelle arv. Ved å delta i autentisk hender på erfaringer med ressurser som avslører store mengder historisk sammenheng for eksempel strukturer som er relatert til historiske tall, eller steder der betydelige hendelser skjedd eller andre steder der fortiden er i stand til å koble til i dag, vil vår ungdom være i stand til å innpode en følelse av tilknytning til vår historie.

Historiske preservationists føler ofte at de må spare historie, arv og kultur i uansett form det opprettholder; oftere enn ikke, dette er i en bygning av betydning, men noen ganger, det tar form i en bro, eller 33.000 kvadrat hektar med land, men i dette tilfellet, det tar form av vår nåværende ungdom. Våre unge er som vil snart være i kontroll av bevaring av vår nasjon og dens historie. Historiske preservationists er det avgjørende forbindelse trengs i koble samfunn av vår nasjon til fordelene av historic preservation. Ved å angi læringsmuligheter, kan entusiaster forme studentenes kunnskap og ideer om historie og betydningen av bevaring og skape et solid fundament som de vil bære for deres levetid; en stiftelse som vil vise hvordan vår nasjon utviklet seg selv med konstant menneskelige, kulturelle og naturlige endringer forekommer.

Det er alltid måter å oppmuntre engasjement og engasjere våre unge som til slutt vil omfatte bevaring arbeidsstokken i fremtiden. Ved å gi neste generasjon en dypere forståelse av seg selv og verden rundt dem som opprettet oppbyggingen av vår nasjon kan vi fortsette å beskytte ut fortiden gjennom sin fysiske restene. Slikt engasjement begynner gjennom partnerskap med lokale skoler, klubber, organisasjoner, programmer, arbeid

Tidak ada komentar:

Posting Komentar